تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۲
کد خبر: ۲۶۳۹۴۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیش‌بینی مه و یخ‌زدگی برای خوزستان

 مدیرکل هواشناسی خوزستان از وقوع مه و یخ‌زدگی در سطح استان تا اواسط هفته آینده خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: تا اواسط هفته آینده جوی پایدار روی استان خوزستان خواهیم داشت و پدیده غالب، مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در اغلب مناطق استان به ویژه جاده‌های مواصلاتی استان خواهد بود.

وی افزود: در این ایام افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان مورد انتظار است. شمال خلیج فارس نیز تا روز دوشنبه نیمه مواج است.

سبزه‌زاری افزود: تا اواسط هفته آینده یخ‌زدگی سطح زمین به ویژه در مناطق شمالی و شرقی و ارتفاعات استان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته دزفول با ۱۹.۵ و ایذه با ۱.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۱۷.۹ و ۶.۴ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار