تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۲۶۳۷۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
حضرت فاطمه (س) یکی از مصادیق و مظاهر شب قدر
نماینده ولی فقیه در خوزستان: حضرت فاطمه زهرا (س) یکی از مصادیق و مظاهر شب قدر است و بطور کامل نمی‌توانیم به عمق شخصیت ایشان پی ببریم.
 حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد با تسلیت شهادت بانوی مکرمه اسلام، حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: یکی از مظاهر شب قدر در روایات، وجود حضرت صدیقه طاهره (س) است، از آن جهت که حقیقت این شب پنهان بوده و نمی‌توانیم به عمق آن راه پیدا کنیم.حضرت فاطمه (س) یکی از مصادیق و مظاهر شب قدر

وی افزود: وقتی یکی از مصادیق آن حضرت زهرا (س) باشد، نمی‌توان در خصوص فضائل فردی که خطبه فدکیه را قرائت می‌کند، به طور کامل پی برد، خطبه‌های ایشان تقریبا با خطبه‌های حضرت علی (ع) همتراز هستند، بطوریکه اگر بخواهیم ایشان را از لحاظ علمی معرفی کنیم، وقتی امیرالمومنین (ع) "أنَا مَدینَهُ العِلمِ وعَلِیٌّ بابُها" می‌شود، چند خطبه مختصر از ایشان نقل شده است.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد ادامه داد: ملاصدرا شیرازی، عقل منفصل عالم تشیع گفته وقتی به عمق کلام صدیقه اطهر (س) توجه می‌کنیم، بسیاری از گره‌های علمی و اعتقادی باز می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان می‌گوید: همانگونه که خطبه‌های حضرت علی (ع) در نهج البلاغه مهجور هستند و در توجه به آن‌ها کوتاهی می‌کنیم، خطبه‌های این بانوی مکرمه و بزرگ اسلام نیز مورد بی توجهی قرار گرفته اند.

وی اضافه کرد: وقتی به زندگی خانوادگی ایشان نگاه می‌کنیم، همسری نِعْمَ الْعَوْنُ عَلی طاعَةِ اللّه برای امیرالمومنین علی (ع) است، بطوریکه وقتی پیامبر اکرم (ص) از حضرت سوال می‌کنند که دخترم را چگونه می‌بینی؟ می‌فرماید: خوب یار و یاوری است فاطمه (س).

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد گفت: پس از شهادت حضرت فاطمه (س)، امام علی (ع) از فقدان همسر خود سر به چاه می‌برد، چون کسی نبود که بتواند اسرار را با او درمیان بگذارد.

وی افزود: وقتی در محراب عبادت می‌ایستاد، گویی تکه از شخصیت آسمانی رسول الله (س) در محراب ایستاده است، به گونه‌ای که شب تا صبح به قدری عبادت می‌کند که پاهایش متورم می‌شود، وقتی به خانه داری و تربیت فرزند این بانوی بزرگ نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که ۲ امام معصوم را تربیت کرد که برای همیشه مدار حرکت مسلمانان و شیعیان عالم هستند.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد، ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه (س) را گسترده توصیف کرد و ادامه داد: فقط نمی‌توان به یک بعد شخصیتی ایشان توجه کرد و با پی بردن به عمق شخصیت این بانو متوجه می‌شویم که همتایی ندارد، ضمن اینکه در حجاب، سخن گفتن، حضور در جامعه و... نیز بی مانند است.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار