تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۰
کد خبر: ۲۶۲۵۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای طرح امنیت محله محور در آبادان

 با اجرای طرح امنیت محله محور در آبادان ۳۹ نفر از اراذل و اوباش بازداشت شدند.
 فرمانده انتظامی آبادان گفت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی مرحله نهم طرح اقتدار در این شهرستان  با محور مبارزه با اراذل و اوباش، خرده فروشان و سارقان خیابانی به مدت ۴۸ ساعت عملیاتی شد.

در این طرح ، ۱۳ خرده فروش موادمخدر دستگیر و بیش از ۳۰۰ بسته انواع موادمخدر صنعتی و سنتی آماده فروش به همراه آلات و ادوات استعمال مواد کشف شد.

سرهنگ کیومرث کشوری افزود: همچنین ۶ نفر از اراذل و اوباش و ۱۴ متهم به سرقت دستگیر و۶ معتاد متجاهر از سطح بوستان ها و تفرجگاه های سطح شهرستان آبادان جمع آوری و به مراکز بازپروری معتادان متجاهر تحویل داده شدند.

کشف ۱۴ دستگاه تلفن همراه، ۲ دستگاه موتورسیکلت، تعدادی تلویزیون ، کفش ورزشی ، ۱۳دستگاه پمپ آب منازل، ضبط خودرو و دوچرخه از دیگر دستاورهای اجرای این طرح است.

وی گفت: طرح پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز بویژه در مناطق حاشیه شهر آبادان به صورت مستمر ادامه دارد .

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار