تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۲۶۱۰۵۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

جای خالی کیان پیرفلک در کلاس درس + فیلم

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان: مدرسه‌ای بنام شهید کیان پیرفلک نامگذاری می‌شود.
 شروع کلاس درس بدون حضور کیان پیرفلک کودک شهید ۹ ساله ای که به ضرب گلوله ترویست ها جان باخت با اشک و غم همکلاسی هایش همراه بود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان که در بین همکلاسی‌های دانش آموز شهید حمله تروریستی ایذه حضور پیدا کرده بود گفت: مدرسه محل تحصیل این شهید دانش آموز به نام او مزین می‌شود.

مسعود حمیدی‌نژاد گفت:آینده‌سازان کشور و طلایه‌داران تمدن نوین اسلامی، شما دانش‌آموزان هستید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان به گرامیداشت شهید کیان پیرفلک از سوی آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: علاوه بر مزین شدن مدرسه محل تحصیل این شهید دانش‌آموز به نام او، جشنواره استانی دست‌سازه‌های دانش‌آموزی گرامیداشت او نیز در شهرستان ایذه برپا می‌شود.

مدیرکل آموزش پرورش خوزستان عنوان کرد: شهادت والاترین مقامی است که یک انسان می‌تواند در نزد پروردگار به آن دست یابد و امروز شما در کلاس مدرسه خود از همکلاسی خود درس ایثار، مقاومت و پایمردی آموختید.


مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار