امروز (چهارشنبه، 29 آذرماه) مصادف با سالروز شهادت حضرت رقيه(س)، 3 شهيد دوران هشت سال دفاع مقدس با حضور پرشور مردم انقلابی شهرستان اهواز تشييع و خاكسپاری شدند.
اين مراسم از مقابل حسينيه ثارالله اهواز آغاز و پس از اقامه نماز شهدا به امامت آيتالله موسویجزايری، نماينده ولیفقيه در استان خوزستان، پيكر مطهر این شهیدان بر روی دستان مردم شهيدپرور اهواز تشييع شد. سپس پيكر مطهر شهيد داريوش باقری كاهكش، همرزم سردار شهيد علمی هاشمی در گلزار شهدای اهواز تدفين و دو شهيد گمنام جهت تدفين به دانشكده نفت اهواز منتقل شدند.
مراسم تشييع و تدفين دو شهيد گمنام در دانشكده نفت اهواز با حضور معاون وزير علوم و ديگر مسئولان كشوری و استانی برگزار شد.
در اين مراسم حجتالاسلام و المسلمين محمدصادق امينی، امام جمعه مسجدسليمان، حضور دوباره شهدا در اهواز را فرصتی برای تقرب جستن به خدا، تهذيب نفس و حركت به سوی كمال دانست.
وی افزود: در زمان همآورد عظيم نرمافزاری جبهه حق و باطل در نظام بينالمللی، دنيای تشنه حقيقت نيازمند معرفی تمدن باشكوه و خيرهكننده توأمانی علم و ايمان است و اين امر روحيهای مضاعف میطلبد كه ايرانی آن را از شهدا كسب میكند.
امينی با بيان اينكه امروز آرمانهای شهدا به بار نشسته و راه ايشان پايدار است، گفت: مردم ايران اين امر را در حماسه استقبال از ضريح امام حسين(ع) ثابت كردند. همچنين در حضور گسترده و پرشور مردم در مراسم عزاداری محرم و صفر، پايداری راه شهدا مشهود است، چرا كه اين همان چيزی است كه شهدا میخواستند.
وی با بيان اينكه پرشورترين اجتماعات در مراسم اعتكاف، عمره و تمتعهای دانشجويی به چشم میخورد، بر پايداری راه شهدا تأكيد و عنوان كرد: راه شهدا برقرار و پيروان ايشان فراوان هستند و جوانان ايران اسلامی پای آرمانهای شهدا ايستادهاند.
امام جمعه مسجدسليمان با بيان اينكه دوره مظلوميت ملت ايران به پايان رسيده است، تصريح كرد: امروز جوانان غزه به وسيله موشكهای 3 متری با برد 75 كيلومتر ايرانی، اسرائيل را مورد هدف قرار میدهند و در كمتر از 9 روز آن را به مذلت میكشانند.
امينی با اشاره به اينكه بنياد شهيد عنوان كرده است پای صندلی هر مسئول خون 70 شهيد ريخته شده است، گفت: جوانان ايرانی وارث 230 هزار شهيد، 320 هزار جانباز و 30 هزار جانباز شيميايی هستند. در بيش از 800 نقطه كشور قريب 40 هزار شهيد گمنام به خاك سپرده شدهاند و هنوز 8 هزار شهيد جاويدالاثر باقی است. لذا بار مسئوليت جوانان ايرانی مضاعف و گران است. جوانان بايد بر عيار ايمان و علم خود بيافزايند كه دنيای تشنه كمال و حقيقت منتظر ماست.