تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
کد خبر: ۲۵۹۲۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سارق شبکه های آبیاری هندیجان دستگیر شد

مدیر حراست و امورمحرمانه شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری زهره و جراحی از شناسایی و دستگیری سارق دریچه های آبیاری در شبکه هندیجان خبر داد.
 به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "علی امانی” گفت:  متاسفانه سرقت از تاسیسات شبکه های آبیاری به معضل جدید تبدیل شده که با برنامه ریزی و گشت زنی مداوم توانستیم سارق را دستگیر کنیم.

مدیر حراست و امور محرمانه شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری زهره و جراحی افزود: پس از هماهنگی با کشاورزان و دامداران محلی در هفته جاری تماس هایی مبنی بر حضور فرد مشکوک از دامداران محلی دریافت شد.

امانی ادامه داد: به همراه نیروهای انتظامی در محل حاضر و متوجه حضور یک دستگاه خودرو سمند شده که پس از تعقیب خودرو موفق به متوقف کردن خودرو و سارق شدیم.

وی افزود: پس از دستگیری سارق تعدادی از تجهیزات فلزی شبکه آبیاری کشف و ضبط شد.

امانی در پایان ابراز امیدواری کرد حراست از تاسیسات منجر به تامین پایدار و مناسب آب در فصل آبیاری شود.

captcha
آخرین اخبار