تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۱
کد خبر: ۲۵۸۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاري اولين جشنواره اسكيت نونهالان خوزستان

براي اولين بار جشنواره اسكيت نونهالان خوزستان برگزار خواهد شد.
 
علي‌ آريان‌نژاد، دبير هيات اسكيت استان اظهار‌كرد: اين مسابقات 14 و 15 دي‌ماه به ترتيب در دو بخش بانوان و آقايان در اهواز انجام مي‌شود. هفتم و هشتم دي‌ماه نيز كلاس آموزشي به ترتيب براي مربيان و داوران جهت حضور در اين مسابقات برگزار مي‌شود.  

 

وي با بيان اين‌كه مسابقات در بخش تيمي انجام مي‌شود، گفت: اسكيت‌بازان گروه‌هاي سني هفت و هشت سال و 9 و 10 سال در اين مسابقات با يكديگر رقابت مي‌كنند. هم‌چنين اين جشنواره براي هر رده سني به صورت امدادي است.
 
دبير هيات اسكيت خوزستان با اشاره به اين‌كه تيم‌هاي شركت‌كننده بايد مدارك خود را تا هفتم دي‌ماه به هيات استان تحويل دهند، افزود: هر تيم مي‌تواند با 10 نفر متشكل از چهار بازيكن گروه سني هفت و هشت سال، چهار نفر در رده ‌سني 9 و 10 سال، يك مربي و يك سرپرست در مسابقات حضور پيدا كند. ضمن اين‌كه تمام تيم‌ها بايد در رقابت‌ها از وسايل كاملا ايمني استفاده كنند.
 
وي عنوان‌كرد: اين رقابت‌ها در 9 ايستگاه انجام مي‌شود و هر تيمي كه تمام 9 ايستگاه را در زمان كمتري طي و تكنيك‌ها و اصول اوليه اسكيت را رعايت كند، قهرمان شده و به جشنواره نونهالان كه بهار سال 92 در تهران برگزار مي‌شود، راه پيدا مي‌كند. هم‌چنين تيم‌ها از لحاظ فني و اخلاقي ارزشيابي مي‌شوند.
 
آريان‌نژاد اظهار‌كرد: فدراسيون در سياست‌هاي ورزشي‌اش تصميم گرفته است،‌ از سال 92 ليگ نونهالان و نوجوانان را در كشور به صورت جشنواره برگزار كند تا روي رده‌‌هاي سني پايه كار كرده و اصول اوليه اسكيت را كه در رشد ورزشكاران تاثيرگذار است، آموزش دهد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار