تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۷
کد خبر: ۲۵۷۲۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

فعالیت ۷۰ هزار فرهنگی خوزستانی در سال تحصیلی جدید

  مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در سال تحصیلی جدید در استان خوزستان یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در ۱۲ هزار و مدرسه و در قالب ۴۶ هزار کلاس درس سال تحصیلی خود را همزمان با سایر همسلان خود در سراسر کشور آغاز می‌کنند.

مسعود حمیدی نژاد در آیین نواختن زنگ بازگشایی مدارس خوزستان که امروز (۲ مهرماه) در دبیرستان پسرانه شاهد شیخ انصاری اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین رسالت آموزش و پرورش کشور تربیت دانش ‌آموزان گام دومی، در تراز انقلاب اسلامی و از نسل شهید حاج قاسم سلیمانی است و این مهم نیز تنها از طریق معلمان تحولی محقق می‌شود.

وی افزود: نیروی انسانی نقطه تحول در آموزش و پرورش است زیرا بدون حضور اثربخش معلمان در بستر فعالیت‌های تربیتی، تحقق حیات طیبه بر تراز سند تحول بنیادین امکان‌پذیر نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه امروز شاهد حضور دانش آموزان در مدارس هستیم، گفت: در سال تحصیلی جدید در استان خوزستان یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در ۱۲ هزار و مدرسه و در قالب ۴۶ هزار کلاس درس سال تحصیلی خود را همزمان با سایر همسلان خود در سراسر کشور آغاز می‌کنند و از این تعداد ۱۱۳ هزار دانش آموز کلاس اولی داریم.

وی افزود: حدود ۷۰ هزار فرهنگی کار تعلیم و تربیت این دانش آموزان را بر عهده خواهند گرفت و حدود ۹ هزار کد مدرسه دولتی و در مجموع ۱۲ هزار کد مدرسه در سطح استان خوزستان وجود دارد. امیدواریم با برنامه ریزی و تلاش همکاران، شاهد روند رو به رشدی در تعلیم و تربیت باشیم.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار