تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۲۵۵۸۱۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مبارزه بیولوژیک با آفات در مزارع رامهرمز

در سطح ۸۲ هکتار از مزارع رامرمز زنبور براکون رهاسازی شد.
  مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز گفت: با توجه به اهمیت سلامت محصولات کشاورزی در چرخه غذایی آحاد جامعه و استفاده از کنترل بیولوژیک آفات بعنوان جایگزین سموم شیمیایی، از ابتدای شهریورماه سال جاری در سطح ۸۲ هکتار از مزارع شهرستان زنبور براکون رهاسازی شده است. مبارزه بیولوژیک با آفات در مزارع رامهرمز


فرشاد مهرابی اظهار داشت:زنبور براکون قادر است آفاتی نظیر کرم ساقه‎ خوار، کرم قوزه و برگ‎خوار ذرت را پارازیته کند.

وی هدف از اجرای این عملیات را استفاده از روش‌های غیرشیمیایی و بیولوژیک به منظور کنترل بهینه آفات و کاهش مصرف بی رویه سموم و حفظ محیط زیست دانست و افزود: تلاش‌های کارشناسان جهاد کشاورزی در سال‌های اخیر بر ترویج استفاده از روش‌های غیر شیمیایی در بین کشاورزان و باغداران معطوف شده است.

مهرابی با برشمردن اهمیت استفاده از روش‌های غیرشیمیایی، در راستای حفظ محیط زیست و تولید محصول گواهی شده تصریح نمود: کشاورزان و افراد علاقه‌مند به استفاده از روش مبارزه بیولوژیک با آفات می‌توانند به جهاد کشاورزی رامهرمز مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه مبارزه بیولوژیک و تلفیقی بهترین روش برای کنترل عوامل خسارت زای گیاهی است آگاهی بخشی و آموزش کشاورزان و باغداران در این زمینه در اولویت قرار گرفته است.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار