تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۲۵۵۵۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازدید مدیرعامل شركت نفت و گاز اروندان از شركتهای دانش بنیان پارك خوزستان

مهندس عبدالله عذاری اهوازی و رییس پارک‌علم و فناوری خوزستان و هیئت همراه از شهرک صنعتی شماره ۳ اهواز بازدید کردند.
 به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان، در اولین روز هفته دولت( ۲ شهریور ۱۴۰۱) مهندس عبدالله عذاری اهوازی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با حضور در شهرک صنعتی ناحیه ۳ اهواز و دیدار با دکتر راضی جلالی رییس پارک علم و فناوری خوزستان از امکانات و پتانسیل های این مرکز و شرکت های دانش بنیان  در این شهرک دیدار و با صنعتگران به گفتگو پرداخت.

در نشستی که قبل از این بازدید با حضور جمعی از شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری برگزار شد، مهندس عبدالله عذاری اهوازی به تشریح و معرفی پتانسیل های صنعت نفت در جنوب و شرکت نفت و گاز اروندان پرداخت و نیازهای ضروری و حائز اهمیت وزارت نفت از قبیل تهیه و تولید، ساخت مخازن، مواد شیمیایی،پمپ، قطعات لوازم یدکی و تجهیزات صنعتی را معرفی نمود.

وی اظهار کرد: ما در شرکت نفت و گاز اروندان ضمن حمایت همه جانبه از شرکت های دانش بنیان و نخبگان استان به دنبال رسیدن به محصول با کیفیت و نتیجه مطلوب هستیم و برای پیشبرد و رسیدن به اهداف وزارت نفت و شرکت ملی نفت در این خصوص قطعا از ظرفیت های بومی خوزستان بیش از گذشته استفاده کرده و در خصوص حمایت از شروکتهای دانش بنیان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
 
دکتر راضی جلالی رییس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان نقش بسیار مهمی در تولید وایجاد اشتغال‌ ایفا میکنند.

رییس پارک علم و فناوری استان خوزستان ضمن خوش آمد گوی به مدیرعامل صرکت نفت وگاز اروندان و هیات همراه گفت؛ با اشاره به اینکه توانستیم از اول سال  ۲۰ شرکت در استان را عضو پارک علم و فناوری کردیم و تعدادی دیگر در حال طی فرآیند عضویت هستند و این نشانگر این موضوع است که شرکتهای ما قابلیت عرضه محصولات و تامین کالاهای دانش بنیان را دارند.

در ادامه این نشست؛ مهندس عذاری اهوازی به همراه رییس پارک علم و فناوری خوزستان، اقایان عیسی نویری رییس پژوهش و توسعه و امیدنصیری رییس روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان ضمن بازدید تعدادی از شرکت های فعال و دانش بنیان در این مجموعه، از نزدیک با محصولات و خط تولید این شرکت ها آشنا شدند و همچنین در این بازدید پيشنهادات و راهكارهای همكاری آینده فی مابين شرکت نفت و گاز اروندان و تولید کنندگان صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی‌است شرکت نفت و گاز اروندان از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون با امضای ۲ قرارداد و ۱۰ توافق نامه که در مرحله بررسی و بعضا رسیدن به تولید هستند از شرکتهای دانش بنیان و داری قابلیتهای خاص حمایت نموده است.


 

 

 

 

 

 

 


captcha
آخرین اخبار