تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱
کد خبر: ۲۵۵۳۴۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بدون هیچ ملاحظه‌ای با مقصران احتمالی مرگ دسته‌جمعی ماهیان دریاچه نمک برخورد می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر ماهشهر گفت: در صورت اثبات تقصیر هر فردی در ارتباط با مرگ دسته‌جمعی ماهیان دریاچه نمک بدون هیچ ملاحظه‌ای برخورد جدی قانونی صورت خواهد گرفت.
 مهدی محمدی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر ماهشهر،در گفت و با خبرنگار فلرس در بندر ماهشهر، اظهار کرد: همان روز اول اعلام مرگ ماهیان، شخصاً در محل حاضر شدم، دستور تحقیات لازم به دامپزشکی و محیط زیست برای جمع‌آوری مستندات و آزمایشات لازم از لاشه‌های ماهیان، صادر شد، پرونده تشکیل شده و در حال جمع‌آوری مستندات هستیم.
وی افزود: هرگز تحت تأثیر جوسازی‌ها و تسویه‌حساب‌های شخصی بعضی از سودجویان و تحت تأثیر سمت‌ها و شخصیت‌ها قرار نخواهیم گرفت. موضوع مربوط به حقوق عمومی است و در صورت اثبات تقصیر هر فردی در این رابطه، بدون هیچ ملاحظه‌ای برخورد خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندر ماهشهر اضافه کرد: اما نکته مهم این است که بررسی این موضوع تخصصی است و کارشناسان این حوزه باید در رابطه با علت تلف شدن ماهی‌ها نظر بدهند نه شخصیت‌ها یا هر فرد غیر کارشناس دیگر.
محمدی در پایان گفت: در هر صورت دستگاه قضایی شهرستان درباره حقوق عامه هیچگونه مسامحه و اغماضی نخواهد داشت و در این راه تمام توان و قدرت قانونی خود را به کار خواهد برد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار