تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۷
کد خبر: ۲۵۴۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حسرت زیارت ضریح عشق بر دل مسجدسلیمانی‌ها ماند

امام جمعه مسجدسلیمان گفت: با وجود تلاشی که انجام دادیم ولی باز هم مردم مسجدسلیمان از زیارت ضریح امام حسین (ع) بازماندند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق امینی اظهار داشت: تلاش ما برای حضور کاروان سفینةالنجاة بی‌نتیجه بود.

وی با اشاره به حضور کاروان سفینةالنجاة در شهرهای مختلف خوزستان گفت: رایزنی‌هایی برای حضور ضریح نورانی بارگاه خامس آل عبا در شهر هزار شهید و زادگاه سردار شهید بهنام محمدی‌راد انجام دادیم تا مردم دیار شهید پرور این ضریح مقدس را از نزدیک زیارت کنند ولی تلاش‌ها بی‌نتیجه ماند.

امینی ادامه داد: مشتاق بودیم عطر معنوی ضریح امام حسین (ع) در شهر مسجدسلیمان نیز جاری شود اما مسئولان کاروان با این درخواست موافقت نکردند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان تصریح کرد: پس از اطلاع از عدم حضور کاروان به مردم ولایت مدار مسجدسلیمان اعلام کرده‌ایم که هر کس قصد دارد به استقبال از کاروان سفینةالنجاة و زیارت ضریح امام حسین (ع) برود می‌تواند در شهرهای همجوار مانند اهواز و شوش‌تر این مضجع شریف را زیارت نماید.

مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
0
0
ما مسجدسلیمانی ها از همه چی محرومیم حداقل عطر ضریح آقا را به ما میدادند افسوس
captcha
آخرین اخبار