تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۲۵۴۳۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پایان عملیات آبرسانی به طرح نهضت ملی مسکن سالند دزفول

  مدیر آبفا منطقه دزفول گفت: عملیات آبرسانی به طرح نهضت ملی مسکن شهر سالند دزفول پایان یافت و ۱۶۰ خانوار از نعمت آب آشامیدنی بهره مند شدند.

  حسین سعادتی‌فر در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی طرح آبرسانی به طرح نهضت ملی مسکن شهر سالند افزود: عملیات توسعه شبکه و آبرسانی به طرح نهضت ملی مسکن شهر سالند دزفول شامل بیش از یک کیلومتر لوله‌گذاری از نوع ۹۰ و ۱۱۰ پلی‌اتیلن است که با مساعدت مدیرعامل آبفا خوزستان و پیگیری نماینده دزفول انجام شد.

وی  اعتبار این طرح را افزون بر هشت میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با اجرای این پروژه ۱۶۰ خانوار از نعمت آب آشامیدنی بهره‌مند شدند.

مدیر آبفا منطقه دزفول با اشاره به وسعت شهرستان دزفول بیان کرد: آبفا منطقه دزفول خدمات رسانی به تمام نقاط شهرستان را به صورت عادلانه در دستور کار قرار دارد و تمام اکیپ‌های آبفا با تمام توان برای ارائه خدمات به شهروندان بسیج هستند.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار