تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۴
کد خبر: ۲۵۴۱۹۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نیمی از تست‌های کرونا در بهبهان مثبت می‌شوند / لزوم سخت‌گیری بیشتر در شرایط قرمز

 رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان گفت: شهرستان بهبهان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور زمره بهترین شهرها بوده اما متاسفانه در آغاز موج هفتم در لیست اولین شهرهای قرمز شده قرار گرفته و نصف نمونه‌های گرفته شده در شهرستان مثبت اعلام می‌شود.

دکتر رمضان احدی در جلسه اضطراری ستاد کرونا دانشکده علوم پزشکی بهبهان که به دلیل اعلام وضعیت قرمز و نارنجی شهرستان‌های بهبهان و آغاجاری برگزار شد، با اشاره به آغاز ماه محرم و عرض تسلیت شهادت اباعبدالله الحسین گفت: متاسفانه با کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شیوع سویه‌های جدید کرونا در جهان و کشور عزاداری ماه محرم در شهرستان تحت الشعاع رنگ بندی جدید اعلام شده قرار خواهد گرفت.

 وی در ادامه افزود: شهرستان بهبهان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور زمره بهترین شهرها بوده اما متاسفانه در آغاز موج هفتم در لیست اولین شهرهای قرمز شده قرار گرفته و نصف نمونه‌های گرفته شده در شهرستان مثبت اعلام می‌شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان با اشاره به آخرین جلسه ستاد کرونا شهرستان از کم بودن سختگیری‌ها در سطح شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به اخطارهای داده شده در آخرین جلسه ستاد کرونا شهرستان ضروری بود شاهد سخت‌گیری‌های بیشتری در سطح شهرستان باشیم تا حالت عادی‌انگاری کنار گذاشته شود.

وی خاطر نشان کرد: ضروری است از وضعیت موجود درس گرفته شود و تمام تلاش خود را برای واکسیناسیون گسترده دوز یادآور در شهرستان به کار بگیریم تا برای پیک بعدی کرونا در کشور آماده باشیم.

احدی گفت: لازم است مجموعه دانشکده تمام تلاش خود را جهت حفظ سلامت همشهریان در زمان پیک هفتم کرونا به کار بگیرد و با هم‌فکری لازم با مسئولین امر در ستاد کرونا، محدودیت‌های جدید و متناسبی در سطح شهرستان اعمال شود.


مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار