تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۲۵۳۸۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تحقیقات درباره مرکز توانبخشی اهواز ادامه دارد

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان از پیگیری ویدئوی منتشر شده در فضای مجازی در خصوص نحوه نامناسب نگهداری از مددجویان یک مرکز توان‌بخشی در اهواز خبر داد.

صادق جعفری چگنی گفت: پس از انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر اذیت و آزار یکی از مددجویان بستری در یکی از مراکز توانبخشی غیر دولتی نگهداری معلولان ذهنی اهواز، به همراه مدیرکل بهزیستی خوزستان در این مرکز حاضر شدیم و موضوع پیگیری شد.

  وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه با بررسی فیلم دوربین مدار بسته مرکز توان‌بخشی و بنا بر اظهارات رئیس این مرکز، موضوع مربوط به چند ماه گذشته است که قسمت‌هایی از این تصاویر منتشر شده است.

جعفری چگنی گفت: در معاینه بدنی از بیماری که فیلم‌ او در فضای مجازی منتشر شد، هیچ‌گونه آثار جرح و کبودی دیده نشد اما تحقیقات کماکان در خصوص این مرکز و نحوه نگهداری از مددجویان آن ادامه دارد و در صورت اثبات هر گونه تخلف، با عاملان این قصور برخورد لازم صورت می‌گیرد.

 در روزهای گذشته ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که وضعیت نامناسب نگهداری مددجویان در یک مرکز توانبخشی معلولان در اهواز و برخورد خشن با معلولان را نشان می‌داد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار