تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹
کد خبر: ۲۵۳۵۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

درج نکردن قیمت بیشترین تخلف صنفی در بازار خوزستان

 مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: درج نکردن قیمت، گرانفروشی و ارایه ندادن فاکتور خرید، به ترتیب بیشترین تخلف صنفی در خوزستان در تیر امسال بود.

  نعمت اله بیرانوندی بیان کرد: در تیر امسال یک هزار و ۹۱۶ فقره گزارش از سوی دستگاه‌های ناظر به تعزیرات حکومتی خوزستان ارسال شد.

وی گفت: از این تعداد گزارش یکهزار و ۵۲۴ فقره در بخش کالا و خدمات، ۳۳۵ فقره در بخش قاچاق کالا و ارز و ۵۷ فقره گزارشات بهداشتی، دارو و درمان بود.

بیرانوندی با بیان اینکه ۱۸۸ بازرسی توسط ۴۰ گروه گشت تعزیرات حکومتی خوزستان در تیر گذشته صورت گرفته ادامه داد: ۲۴۷ فقره پرونده در این گشت‌ها تشکیل شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان با اشاره به ورود هشت هزار و ۵۳۱ فقره گزارش از ابتدای امسال تا پایان تیر به این دستگاه بیان کرد: با احتساب بخشی از پرونده‌های پارسال ۷ هزار و ۷۴۲ فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت که یک هزار و ۷۰۷ فقره آن مربوط به تیر امسال بود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار