تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
کد خبر: ۲۵۳۰۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بهینه سازی واحد ۲۵۰ مگاواتی نیروگاه شهید عباسپور

با بهره گیری از دانش بومی، واحد ۲۵۰ مگاواتی بهینه سازی شده نیروگاه شهید عباسپور بهینه سازی و وارد مدار شد.
 مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق آبی خوزستان گفت:  این طرح  با همکاری شرکت‌های تعمیرات برق آبی خوزستان، تولید و بهره برداری سد شهید عباسپور و با استفاده از توان کارگاهی داخل کشور به کارفرمایی سازمان آب و برق خوزستان و نظارت شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس انجام شد. بهینه سازی واحد ۲۵۰ مگاواتی نیروگاه شهید عباسپور

مهران اسدی افزود:این طرح  در شرایط تحریم و بدون حضور متخصصان خارجی  و با استفاده از کارشناسان و امکانات کارگاهی کشور انجام شد که با اقدامات انجام شده ظرفیت ۷۰ مگاواتی از دست رفته  فعال و یک واحد ۲۵۰ مگاواتی با قابلیت اطمینان بالا به ظرفیت برق آبی کشور افزوده شد.

شرکت تعمیرات نیروگاه‌های برق آبی خوزستان در ۵ سال اخیر با انجام بهینه سازی ۳ واحد نیروگاه برق آبی به ظرفیت ۵۹۰ مگاوات و تعمیرات اساسی ۴ واحد به ظرفیت ۴۳۰ مگاوات، رکورد جدیدی در سوابق کاری خود ثبت نموده است.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار