تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۳
کد خبر: ۲۵۲۵۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز رزمایش 2 روزه "عاشورا"درشمال خوزستان


زمایش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام "عاشورا" و رمز "یا حسین" از روز گذشته و با فرمان فرمانده نیروی زمینی ارتش در خوزستان آغاز شد و تا پایان وقت امروز ادامه می یابد.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آغاز این رزمایش، با اشاره به اینکه این رزمایش نوعی حرکت نوین در رسته های نظامی است، گفت: اجرای این رزمایش فضایی جدید پیش روی نیروهای زرهی ایجاد می کند.

وی افزود: به تازگی تهدیدات جدیدی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته می شود که اکنون باید در نبردهای ناهمتراز که جنگ پیاده است به مقابله با این تهدیدات پرداخته شود. با توجه به تدبیر فرمانده معظم کل قوا، یگان های زرهی رشد قابل توجهی داشته که مدیون دیده بانی مقام عظمای ولایت است.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ سیدعلی مهرابی، سخنگوی رزمایش عاشورا نیز گفت: در این رزمایش که با فرمان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است، یگان های شرکت کننده، توانمندی های عملیاتی خود را به نمایش می گذارند. در این رزمایش تخصصی که به مدت دو روز با شرکت یگان های زرهی و پهباد انجام می شود، آخرین فناوری رزمی در میدان عملیاتی رزمایش به کارگرفته خواهد شد.


captcha
آخرین اخبار