تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
کد خبر: ۲۵۱۳۷۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رفع مشکل آب و برق روستاهای شادگان با جدیت پیگیری می‌شود

 سرپرست فرمانداری شادگان با اشاره به مشکلات ضعف ولتاژ برق و تأمین آب در برخی از روستاهای این شهرستان گفت: مشکلات آب و برق روستاهای این شهرستان باید رفع شوند.

  جمال صالح زاده صبح امروز سه شنبه به همراه ضمن بازدید و بررسی مسائل و مشکلات روستاهای شهرستان شادگان اظهار کرد: مشکلات روستاهای شادگان بر اساس اولویت بندی بررسی و نسبت به رفع آنها اقدام می‌شود.

وی به افت ولتاژ برق و فشار آب در برخی از روستاهای شادگان اشاره کرد و افزود: افزایش ارتباط با مردم و تلاش برای رفع مشکلات در دستور کار تمام مسئولان شهرستان باشد.

سرپرست فرمانداری شادگان ادامه داد: در راستای رفع مشکلات مردم این روستاها باید مسئولان شهرستان همه تلاش‌های خود را به کار گیرند.

صالح زاده گفت: باید با کار شبانه روزی رضایت را در بین مردم ایجاد کنیم و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی‌ورزیم.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار