تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۲۴۹۹۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف 125 کیلوگرم موادمخدر در بهبهان

دادستان عمومی و انقلاب بهبهان از کشف 125 کیلوگرم مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

احمدعلی خزائی اظهار داشت: ماموران پلیس راه برون شهری بهبهان، به منظور اجرای طرح کنترل محورهای مواصلاتی در موقعیت محور زیدون- بهبهان، به یک دستگاه خودرو پژو 405 مشکوک شدند که پس از متوقف کردن و بازرسی آن، مقدار 125 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک از این خودرو کشف و ضبط شد.
وی ادامه داد: راننده خودرو ابتدا اقدام به ارايه گواهی‌نامه جعلی نمود و هنگامی که ماموران متوجه جعلی بودن آن شدند، با به جا گذاشتن خودرو و با استفاده از تاریکی شب و دره های اطراف، اقدام به فرار کرد.
خزائی گفت: در همین حین دو دستگاه خودروی دیگر که سرنشینان مسلح آن قصد ربودن خودروی حامل مواد را داشتند، توقف کردند و مأموران را تهدید کردند؛ اما، پس از آن که موفق به ربودن ماشین نشدند، از محل فرار کردند.
دادستان عمومی و انقلاب بهبهان با بیان این که پرونده برای رسیدگی به شعبه اول دادیاری ارجاع شده است، افزود: خودوری حامل مواد مخدر نیز توقیف و مواد مخدر مکشوفه به انبار ویژه منتقل شد.
خزائی گفت: تلاش برای دستگیری قاچاقچیان متواری، ادامه دارد.
 
captcha
آخرین اخبار