تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
کد خبر: ۲۴۹۳۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صدور هشدار دریایی سطح زرد در سواحل خوزستان

اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به افزایش ارتفاع موج و سرعت باد در سواحل استان هشدار سطح زرد صادر کرد.
 مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: اواسط ظهر روز پنجشنبه ۲۲/۰۲/۱۴۰۱ تا اوایل وقت یکشنبه ۲۵/۰۲/۱۴۰۱ شاهد افزایش ارتفاع موج و سرعت باد در شمال خلیج فارس خواهیم بود.  

صدور هشدار دریایی سطح زرد در سواحل خوزستان

محمد سبزه زاری افزود در این مدت افزایش ارتفاع امواج بین ۵.۱ تا ۲ متر و در فراساحل تا ۵.۲ متر در شمال خلیج فارس،  ساحلی و دور از ساحل مورد انتظار است.  

وی گفت: در این مدت  احتمال غرق شدن شناگران، احتمال آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی، خسارت به قایق و شناور‌های کوچک و اختلال در فعالیت‌های دریایی خلیج فارس وجود دارد.   

سبزه زاری توصیه کرد: نسبت به ممانعت از شنا، احتیاط در تردد‌های دریایی بویژه تردد با شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم توسط همه فعالان دریایی اقدام شود. 

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار