وی در ادامه با اشاره به بهبودی بیماران مبتلا به کرونا نیز بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته هشت بیمار کرونایی پس بهبود یافتن از بیمارستانهای سراسر استان خوزستان مرخص شدهاند و به خانه بازگشتهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز از فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در استان خوزستان خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر خوشبختانه روند بیماری کرونا در استان پایدار است که امیدواریم با همکاری مردم این وضعیت همچنان ادامه یابد.
وی به کاهش محسوس آمار فوت بیماران کرونایی در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: هم اکنون آمار مرگ و میر کرونایی به طور روزانه بین صفر تا یک نفر است.
حیبر خاطرنشان کرد: هم اکنون هیچ کدام از شهرستانهای استان خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی قرار ندارند و ۱۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۴ شهرستان ما وضعیت آبی کرونایی دارند.