تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۷
کد خبر: ۲۴۹۲۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرمربی ملی حفاری:

به دنبال برد خارج از خانه هستیم

سرمربی تیم فوتبال ملی حفاری گفت: برای جبران شکست خانگی می‌خواهیم ایرانجوان را در بوشهر شکست دهیم.

ناصر مطلق اظهار داشت: از شنبه این هفته تمرینات تیم آغاز شده و هیچ مصدوم یا محرومی برای بازی بعدی نداریم، از این رو می‌توانیم بازی خوبی را در مقابل شهرداری بوشهر انجام دهیم.

وی تاکید کرد: بارندگی‌های چند روز گذشته در اهواز شرایط برای تمرین  را دشوار کرد، اما با همکاری مسئولان نفت اهواز توانستیم در زمین نفت تمرین کنیم و تمرینات خوبی را در این چند روز انجام دادیم.

سرمربی ملی حفاری درباره بازی با ایرانجوان در بوشهر اظهار داشت: بازی دشواری پیش رو داریم، اما مطمئنا بازیکنان ما توانایی این را دارند که ایرانجوان بوشهر را در زمین خودش شکست دهد.

مطلق در ادامه گفت: برای گرفتن سه امتیاز بازی به بوشهر می‌رویم و قصد داریم با پیروزی برابر تیم بوشهری، باخت خانگی هفته قبل تیم و سه امتیازی را که از دست داده تا حدود زیادی جبران کنیم.

وی افزود: ایرانجوان تیم خوبی است و در بوشهر شرایط میزبانی به سود آنهاست، ولی ما انگیزه لازم و کافی برای برد را داریم و برای یک پیروزی خارج از خانه راهی می‌شویم.

مطلق سرمربی تیم فوتبال ملی حفاری اهواز که در بازی تیمش مقابل شهرداری بندر عباس در هفته گذشته به دلیل فوت پدرش نتوانست تیم را همراهی کند و ملی حفاری شکست سنگینی از میزبان متحمل شد، گفت: فیلم ضبط شده بازی را دیدم. از نظر من در نیمه اول بازی را خوب شروع کردند ولی بعد از اشتباه داور که خطای مسلم درون محوطه جریمه را بیرون تشخیص داد، انسجام تیم از بین رفت و عقب افتادیم. در نیمه دوم، هم شروع خوبی داشتیم، در ادامه نیز هماهنگ بودیم ولی توپ‌ها به در بسته خورد.

وی تاکید کرد: ناظر داوری هم اذعان کرد که داوری هم در صحنه خطای درون محوطه و هم در یک موقعیت که توپ از خط دروازه گذشته بود داور به اشتباه به سود شهرداری سوت زد. جوانی بازیکنان و کم تجربه‌ترین تیم لیگ بودن هم باعث شد که تاثیر این اشتباهات در نتیجه بازی کاملا مشخص شود.

مطلق در پاسخ به این سوال که چرا از بعضی بازیکنان تیم که در بازی‌های قبل خوب بازی کردند در بازی با شهرداری استفاده نکردید، گفت: همه بازیکنان ما خوب هستند و تفاوت سطح چندانی ندارند و دو عامل را برای انتخاب بازیکنان در نظر می گیریم یکی شرایط بازی و دیگری آمادگی و انگیزه بازیکنان در تمرینات. بر این اساس بود که بازیکنانی به زمین بازی نیامدند یا دیر آمدند.

تیم ملی حفاری فردا، چهارشنبه، 8 آبان ماه اهواز را به مقصد بوشهر برای مصاف با ایران جوان بوشهری ترک می‌کند. این دو تیم در چارچوب هفته دوازدهم رقابت‌های گروه ب دسته یک باشگاه های کشور، 9 آبان در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر رو در روی هم قرار می‌گیرند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار