تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۷
کد خبر: ۲۴۷۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری شش کلاهبردار در شوش

 فرمانده انتظامی شوش از کشف یک فقره کلاهبرداری از بیمه تامین اجتماعی و دستگیری شش کلاهبردار خبر داد.

سرهنگ بهروز حسنوند اظهار کرد: در پی دریافت یک شکایت از اداره تامین اجتماعی این شهرستان، مبنی بر این که افرادی ناشناس با ورود به سامانه تامین اجتماعی و بهره گیری از دفاتر ابطالی، اقدام به تکمیل سوابق بیمه ای خود کرده و سپس  دفترچه بیمه درمانی صادر  کرده است، این موضوع برای بررسی و رسیدگی در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
 
فرمانده انتظامی شوش بیان کرد: ماموران پلیس آگاهی این شهرستان پس از پرورش خبر و به‌ کارگیری منابع خبری، با استفاده از شیوه های تحقیقاتی در این زمینه، شش نفر کلاهبردار را شناسایی کردند.
 
وی افزود: ماموران پلیس پس از هماهنگی با مراجع قضایی در عملیات پلیسی،‌ شش متهم را دستگیر و در بازرسی از محل، تعدادی دفترچه خدمات درمانی از متهمان کشف و ضبط کردند. متهمان در بازجویی به بزه انتسابی خود اعتراف کردند.
 
 
حسنوند عنوان کرد: هر شش متهم دستگیر شده و پس از تکمیل مدارک جهت سیر مراحل قانونی به دادسرای انقلاب معرفی شدند.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار