تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
کد خبر: ۲۴۷۳۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تغییر ساعت کاری بانک‌های خوزستان در ماه مبارک رمضان

 رییس اداره امور شعب بانک‌های خوزستان گفت: ساعت پایان خدمت رسانی و کار کارکنان شعب بانک‌های عضو کمیسیون خوزستان در ماه رمضان،به منظور ایجاد زمینه استفاده هر چه بهتر از فرصت عبادت در این ماه پر خیر و برکت، تغییر یافته است.

احمد بهکارمرام   بیان کرد: ساعت کار بانک‌ها در خوزستان از روز شنبه تا چهارشنبه برای خدمت رسانی به مشتریان از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۰۰ و پایان کار کارکنان ۱۳:۳۰ است.

وی گفت: در روزهای پنجشنبه نیز زمان خدمت رسانی به مشتریان تا ساعت ۱۲:۰۰ ظهر و پایان کار کارکنان ۱۲:۳۰ است.
رییس اداره امور شعب بانک های استان خوزستان افزود: ساعت شروع کار برای کارکنان و مشتری بدون تغییر بوده و ساعت پایان کار در ادارات امور سرپرستی‌ها نیز یک ساعت کاهش یافته است.

ساعت کاری ادارات خوزستان نیز در ماه مبارک رمضان با تصمیم استانداری از ساعت ۷:۳۰ دقیقه تا ۱۴:۳۰ دقیقه اعلام شده است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار