تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۲
کد خبر: ۲۴۷۲۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بیش از ۳۷۲ هزار نفر از کاروان‌های راهیان‌نور از شلمچه دیدن کردند

 مسئول یادمان شهدای شلمچه گفت: از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تاکنون ۳۷۲ هزار و ۱۳۷ نفر در قالب کاروان‌ راهیان نور با حضور در شلمچه یادمان شهدای گمنام را زیارت کردند.

مصطفی عسچری اظهار داشت: زایران یادمان شهدای شلمچه در این مدت ۴۲ درصد گردشگران نوروزی، ۳۸ درصد دانش‌آموزان و دانشجویان، ۱۳ درصد ارگان‌ها و نهادهای دولتی و هفت درصد زایران کربلای معلا بودند.

وی بیشترین جمعیت شرکت کننده در آیین تحویل سال نو و نیمه شعبان در شلمچه را اعضای کاروان‌های راهیان‌نور عنوان کرد و افزود: در لحظه تحویل سال ۷۵ هزار نفر از مسافران نوروزی و اعضای کاروان‌های راهیان‌نور در شلمچه حضور داشتند.

عسچری به فعالیت ۱۵۰ خادم الشهدا شامل ۱۳۰ خادم مرد و ۲۰ خادم خواهر در شلمچه اشاره کرد و گفت: ۱۲ نفر راوی رشادتهای رزمندگان اسلام در عملیات‌های محور شلمچه را برای افراد بازگو کردند.

وی به برگزاری تئاتر خیابانی و برپایی نمایشگاه فرهنگی در یادمان شهدای شلمچه در این مدت اشاره کرد و افزود:پنج ایستگاه صلواتی، سه ایستگاه و نمایشگاه فرهنگی شامل کتاب، نقاشی و خطاطی از ابتدای اسفندماه سال گذشته تا ۱۴ فروردین  در شلمچه برپا بود و بیش از ۱۰۰ هزار عدد بروشور، نقشه و مهر تبرک یادمان بین مهمانان نوروزی توزیع شد.

مسئول یادمان شهدای شلمچه در ادامه گفت: پیش‌بینی می شود امسال شلمچه میزبان مراسم احیای لیالی قدر در ماه مبارک رمضان باشد.

یادمان های شهدای شلمچه، نهر خین، علقمه و موزه دفاع مقدس خرمشهر همچنین باغ موزه دفاع مقدس آبادان، یادمان شهید تندگویان ، یادمان شکست حصر آبادان و یادمان شهدای گمنام عملیات والفجر هشت در اروندکنار نوروز امسال پذیرای گردشگران، مسافران و کاروان های راهیان نور هستند.

مرز بین المللی شلمچه در ۱۵ کیلومتر خرمشهر در استان خوزستان و ۲۰ کیلومتری بصره عراق قرار دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار