تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
کد خبر: ۲۴۷۰۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حریق در تاسیسات شرکت کاوشگران ماهشهر مهار شد

 
سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه حادثه آتش سوزی در شرکت کاوشگران ماهشهر ۲ مصدوم بجا گذاشت گفت: حریق در این شرکت که در سایت یک منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی قرار دارد، هم‌اکنون مهار شده است.

محسن ادیبی اظهار داشت: در کمتر از یک‌ساعت و با محوریت فرماندهی حادثه و با تلاش تیم آتش نشانی و اطفا حریق سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، آتش سوزی تاسیسات شرکت کاوشگران ماهشهر مهار شد.

وی افزود: در عملیات اطفای حریق، تیم‌های امدادی سایر شرکت‌های مستقر در منطقه مشارکت کردند.

ادیبی با اشاره به اینکه در جریان این حادثه که در سطح یک رخ داد، ۲ نفر از نیروهای واحدبهره‌برداری شرکت کاوشگران ماهشهر دچار سوختگی شدند گفت: یکی از این مصدومان به دلیل شدت سوختگی به بیمارستان "حاجیه نرگس معرفی ماهشهر" اعزام شد.

سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تاکیدکرد: علت بروز این حادثه توسط کارشناسان HSE سازمان منطقه ویژه اقتصادی در دست بررسی است.

شرکت پترو پالایش کاوشگران ماهشهر در زمینه‌ بازیافت پی ای جی و تبدیل آن به محصول منو اتیلن گلایکول در صنایع پایین‌دستی الفین است که کاربری محصول آن در صنایع رنگ‌سازی، حلال و ... است و در سایت یک منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی فعالیت دارد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار