تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۲۴۷۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
شهردار گتوند:

تنها 30 درصد نیروهای شهرداری تخصص دارند

شهردار گتوند گفت: متاسفانه تنها 30 درصد از نیروی انسانی این سازمان دارای تخصص هستند و مابقی کارکنان کیفی نیستند.

محسن شکری‌زاده صبح امروز در جمع خبرنگاران در این شهرستان اظهار داشت: در خوشبینانه‌ترین حالت 30 درصد نیروهای شهرداری گتوند تخصص و تعهد لازم را دارند و پایین بودن آمار نیروی متخصص در شهرداری باعث افت کیفیت خدمت رسانی به مردم شده، ضمن اینکه پرداخت نشدن حقوق هم باعث بی‌انگیزگی بین کارکنان شده است.

شهردار گتوند درباره دیگر مشکلات موجود در شهرداری گفت: شهرداری گتوند دچار مشکلات مالی شدید است و همین امر خدمت‌رسانی به مردم را با مشکل مواجه می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت درآمدی این شهرداری گفت: این شهرداری هم اکنون با 132 کارمند و حقوق حدود 160 میلیون تومان که باید هر ماه پرداخت کند تاکنون موفق شده فقط معوقه حقوق سال 90 را تسویه کند و از امسال فقط دو ماه از آن پرداخت شده است.

شکری‌زاده با تشکر از اداره امور مالیاتی استان و شهرستان گتوند برای همکاری‌ها در پرداخت سهم شهرداری از محل مالیات بر ارزش افزوده، تصریح کرد: طلب این شهرداری از محل مالیات بر ارزش افزوده شرکت‌هایی که در پروژه سد گتوند علیا مشغول به کار بوده یا هستند بسیار بیشتر از مبلغی است که اکنون به این شهرداری پرداخت شده است چون شرکت‌ها و پیمانکاران غیربومی که در این پروژه مشغول بوده‌اند مالیات بر ارزش افزوده خود را به استان‌های دیگر پرداخت می‌کنند و این اعتبار به شهرداری گتوند تزریق نمی‌شود.

شهردار گتوند همچنین با اشاره به مشکلات شهرداری با سایر ادارات شهرستان افزود: بعضی اداره‌ها در بحث ساخت و سازهای انجام شده و یا در حال انجام، پروانه ساختمانی از شهرداری اخذ نمی‌کنند و با شهرداری همکاری و هماهنگی انجام نمی‌دهند.

شکری‌زاده تأکید کرد: ادارات خدمات‌رسان شهرستان گتوند باید در راستای ترمیم سریع حفاری‌های انجام شده در سطح شهر اقدام کنند و به تعهدات خود در کمیسیون حفاری پایبند باشند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار