تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۴
کد خبر: ۲۴۵۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری تورهای تفريحی چند روزه درخوزستان

مشاور بازاریابی گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خوزستان گفت: موسسه آ‌وان‌مهر با همكاري اداره كل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي خوزستان و همكاري كارشناسان سازمان محيط زيست در راستاي ميزباني هر چه بهتر و برگزاري تورهاي مناسب اقشار مختلف ضمن رعايت استانداردهاي علمي و عملي صنعت گردشگري خدمات مختلفي را به آژانس‌ها و دفاتر گردشگري سراسر كشور ارايه مي‌دهد.



مهدي‌ رئوفي‌زاده  بیان کرد: از جمله اين خدمات به وسايل نقليه‌اي چون اتوبوس ميني‌بوس، ون، قايق و غيره، رزرو هتل، برگزاري تور و راهنمايان مجرب مي‌توان اشاره كرد. همچنين اين موسسه آمادگي دارد تا تورهاي تخصصي از جمله روستاگردي، طبيعت‌گردي، ماجراجويي، ورزشي، عكاسي، مهندسي، معماري و مذهبي (ويژه ايام خاص از جمله محرم و غيره) را برگزار كند.
مشاور بازاريابي گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان خوزستان ادامه داد: با توجه به اين كه پاييز و بهار فصل‌هاي اصلي گردشگري خوزستان هستند اين تورها راه‌اندازي شده و براي نخستين بار است كه اين تورها در خوزستان فعاليت مي‌كنند. در واقع ما به جاي اين كه از استانی ديگر تور دسته دوم بگيريم خودمان براي اولين بار تلاش كرديم بازار مقصد را جذب كنيم. در اين تورها كه ثبت نام آنها آغاز شده با اولين‌ و ترين‌هاي استان خوزستان، آداب و رسوم، موزه‌ها و مناطق تفريحي مختلف آشنا مي‌شويم.
رئوفی‌زاده خاطرنشان كرد: در اين تورها استان را به 2 قسمت شمال و جنوب تقسيم و در ابتدا تمركزمان را به شمال خوزستان معطوف كرديم. تمامي اين تورها شامل ترانسفر كامل در استان خوزستان، سه وعده غذايي و تورليدر يا راهنماي محلي (بنا به شرايط) است. قيمت اين تورها از 150 هزار تومان تا 275 هزار تومان به ازاي هر نفر است. البته بابت هر گونه خدمات اضافه هزينه دريافت مي‌شود.
او افزود: در صورتي كه نياز به ترانسفر از پكيج مجزا باشد بابت هر روز گشت مبلغ 10 هزار تومان دريافت مي‌گردد و در صورت حذف گشت‌ها اين مبلغ به ازاي هر روز كسر خواهد شد. لازم به ذكر است كه اين خدمات فقط به تورهاي گروهي اختصاص مي‌يابد ولی در صورت درخواست‌ خدمات خاص خارج از پكيج و يا تورهاي تخصصي تمام هزينه‌ها به صورت توافقي خواهد بود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار