تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۸
کد خبر: ۲۴۴۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ملی‌پوش والیبال بانوان: براي توسعه اين رشته در خوزستان بايد استعدادها شناسایی شوند

بازیکن ملی‌پوش تیم والیبال بانوان خوزستان گفت: خوزستان به جز من هم می‌تواند بازیکن ملی‌پوش داشته باشد ولی به شرط این‌که برنامه‌ریزی و اردوهای منظمی در طول سال برای والیباليست‌های استان انجام شود.
 
مینا بغلانی  با بیان این‌که خوزستان پتانسیل‌های بسیاری در والیبال بانوان دارد، اظهار‌کرد: به نظرم ما می‌توانیم برای حضور در مسابقات لیگ کشور اعلام آمادگی کنیم ولی متاسفانه این اقدام صورت نگرفته است؛ وقتی در استان‌مان اسپانسر داریم چرا نباید از آن‌ها بهره ببریم؟
 
وی افزود: سه سال پیش در سوپرلیگ کشور شرکت کردیم که این اولین تجربه حضور ما در لیگ بود که بسیار خوب نیز کار کردیم. اکنون  مشکل ما این است که اسپانسر نداریم در حالی که بازیکنان خوب و با انرژی در خوزستان وجود دارد و می‌توانیم در لیگ‌های کشوری حرف برای گفتن داشته باشیم.
 
بانوی ملی‌پوش خوزستانی عنوان‌کرد: طبیعتا برای رشد و توسعه والیبال استان باید استعدادیابی کنیم و باتوجه به این‌که مربی‌های خوبی نیز در استان داریم، بايد استعدادها را شناسایی كنیم تا  موفق شویم. نباید این کار را به دقیقه 90 بكشانيم بلكه باید در طول سال اردوهای آمادگی برای بازیکنان تدارک ببینیم تا آن‌ها با آمادگی وارد مسابقات شوند.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا نوسانات هیات والیبال استان می‌تواند از دلایل عملکرد ضعیف تیم‌های استان در کشور باشد؟ گفت: معتقدم اکنون باید این اتفاقات را فراموش و به آینده فکر کنیم. هیات جدید باید بتواند بازیکنان استان را جمع کند و تیم‌هاي یکدست و هماهنگي را تشکیل دهد.
 
بغلاني اظهارکرد: هیات جدید کار خود را خوب شروع کرده است و به نظرم گرفتن میزبانی رقابت‌هاي دسته يك اميد بانوان كشور در عملکرد بازیکنان تاثیرگذار است و در آینده می‌توان نتیجه این کار را دید.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار