تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
کد خبر: ۲۴۴۱۵۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

معابر ۲۴ روستای دشت آزادگان بهسازی می‌شود

 مدیر بنیاد مسکن دشت آزادگان از بهسازی معابر ۲۴ روستای این شهرستان خبر داد.

عبدالزهرا میاحی  از بهسازی معابر ۲۴ روستای این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این تعداد پروژه با اعتباری معادل ۱۲۰میلیارد ریال و با همکاری شرکت ملی نفت ایران در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اجرایی می شوند.

وی با تجلیل از تلاش های صورت گرفته توسط نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری و جذب اعتبارات پروژه های عمرانی از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰ افزود: روستاهای برخوردار از این اعتبار در بخش های مرکزی و بستان شهرستان دشت آزادگان قرار دارند.

میاحی تصریح کرد: شرکت ملی نفت ایران پیش از این در اجرای طرح های عمران روستایی دشت آزادگان مشارکت داشته است که می توان به تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی معابر و خیابان های ۳۱ روستا در سال ۹۶ و ۶۷ میلیارد ریال برای بهسازی معابر و خیابان های ۲۱ روستا در سال ۹۸ اشاره کرد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار