وب سایت rayanpeybeton.ir وارد شوید 09122123017 کلیه محصولات رایان پی بتن.
نیوجرسی بتنی رایان پی بتن با استفاده از بروزتزین تکنولوژی ها و بهترین مواد اولیه. طبق مشخصات پروژه می توان از افزودنی های بتن در بتن پیش ساخته استفاده کرد. مدیران پروژه باید بسته به نوع افزودنی مورد استفاده در بتن، اطلاعات لازم را در اختیار کارخانه قرار دهند.
اگرچه کارخانه با توجه به شرایط محیطی بتن آماده را به محل پروژه تحویل می دهد، اما آگاهی سازندگان از مشخصات بتن مورد نظر حائز اهمیت است. هر ترکیب جامد دارای خواص خاصی است، بنابراین کسب دانش در این زمینه مهم است.
از آنجایی که بتن یکی از مهمترین اجزای هر کار مربوط به ساخت و سازی ساختمانی است، کیفیت آن نقش مهمی در ساختار بتن دارد. عوامل مقاومتی مانند پایداری و مقاومت در برابر بار و عوامل محیطی مانند مقاومت برف و آب باد به کیفیت بتن بستگی دارد.
بنابراین عامل مهمی در ساخت کیفیت بتن در هر ساختمان یا سازه ای است. کیفیت بتن معمولاً در مراحل مختلف بتن ریزی بررسی می شود.
بررسی کیفیت بتن
ارزیابی کیفیت قبل از بتن ریزی تضمین کیفیت در حین ریختن بتن تضمین کیفیت بعد از بتن ریزی
با توجه به نیاز حفاری، اشکال، تقویت تحقیق مشخصات - کنترل اجزای سیمان، سنگدانه ها و بتن آبی
سیمان
سنگدال بتنی رایان پی بتن کیفیت سیمان با آزمایش مقاومت فشار نمونه های بتن تایید می شود. اما برای کنترل موثر سیمان باید مراحل زیر را طی کرد. هر ماخذ می بایتسی اول یک بار و سپس هر دو ماه یکبار تست شود. باید دور از رطوبت نگهداری شود. اگر ذخیره سازی اجتناب ناپذیر است، پس از سه ماه نگهداری باید بررسی شود. هر کیسه ای با توده های بزرگ باید از سرویس خارج شود.
سنگدانه
باید میزان سنگدانه بتن هماهنگ با شناسه ها، استاندارد باشد. مطلوبیت بتن تأثیر پذیر از وزن مخصوص و خواص فیزیکی و مکانیکی جذب آب و سنگدانه ها شکل جزئیات دوام است. آزمایش این خواص سنگدانه ها قبل از تهیه بتن مهم است. مقدار مواد مضر و ناخالصی های آلی باید بررسی شود. آماس ماسه نیز از بسیاری جهات یک ویژگی مهم است تورم ماسه باعث ایجاد اختلال در حجم اختلاط، افزایش محتوای آب سیمان و کاهش استحکام می شود.
در کنترل تاثیر گذار سنگدانهها منبع ها می بایستی منابع باید برای اثبات تصدیق مورد تست قرار گیرند. 1 یا 2 دفعه در هر شبانه روز از نظر خسیس تحت تحقیق قرار گیرند. یک یا دو بار در روز باید سنگدانهها به لحاظ وجود رطوبت موردبررسی قرار گیرند.
آب
دال بتنی تولیدی رایان بتن مناسب بودن آب باید با توجه به الزامات کیفی مربوطه آزمایش میشود. برای تعیین منبع آب باید تجزیه و تحلیل شیمیایی انجام شود. در مواردی که ناخالصی ها در آب معلق هستند، لازم است که آب مدتی ثابت بماند تا این آلودگی ها از بین بروند. اگر شک دارید، آب را با نمونه های بتن مکعبی آزمایش کنید. مقاومت فشاری مینیموم سه عدد نمونه مکعبی یا استوانه ای نباید کمتر از نود درصد مقاومت متوسط نمونه های مشابه تولید شده از آب مقطر باشد.
بررسی حین بتنریزی
فرآیند تولید بتن در کارخانه باید در تمام مراحل از جمله اختلاط، ، حمل و نقل، بتن، بچینگ تراکم و عمل آوری به دقت کنترل شود.
شکل مخلوط بتن باید در آزمایشگاه با استفاده از مواد مورد استفاده در کارگاه های ساختمانی آزمایش شود.
تا جایی که امکان دارد بتن باید بر اساس نسبت وزنی مخلوط شود. اگر این امکان پذیر نیست، نسبت حجم ممکن است تحت نظارت دقیق مهندس مسئول استفاده شود.
در حین اختلاط باید از ظرفیت کامل میکسر استفاده شود. اجزای بتنی باید به ترتیب مناسب به مخلوط اضافه شوند. سرعت همزن باید بین 15 تا 20 دور در دقیقه باشد. در هر صورت مدت اختلاط نباید کمتر از دو دقیقه باشد. در هنگام ریختن بتن باید از جدا شدن جلوگیری شود.
عملکرد بتن تازه یکی از مهمترین عوامل است. بنابراین برای آزمایش عملکرد بتن باید آزمایش اسلامپ یا آزمایش مدول فشاری انجام شود. این آزمایش برای هر 25 متر مکعب بتن باید سه بار تکرار شود.
جلوگیری از جدا شدن بتن در حین حمل و نقل به محل مورد نظر مهم است. ارتفاع بتن نباید بیش از یک متر باشد. اگر شرایط ارتفاعی بتن به بیش از یک متر نیاز دارد، باید از شات بلاست استفاده کرد. مهم است که بتن را در آخر قرار دهید تا از هر حرکتی جلوگیری شود.
برای متراکم شدن بتن باید ارتعاش داده شود فاصله قرار دادن از 0.6 متر ویبراتور نباید تجاوز کند لرزش باید به آرامی انجام شود تا هیچ حبابی در بتن باقی نماند فرکانس ویبراتور نباید کمتر از هفت هزار دور در دقیقه باشد.
بتن باید در مدت زمان معینی عمل کند تا به مقاومت مورد نیاز برسد. بتن باید تا زمانی که سفت شود پوشیده شود.
قالب باید با شکل نهایی سازه مطابقت داشته باشد. مهم است که قبل از ریختن بتن بررسی شود. قالب باید از داخل تمیز شود و سپس روغن کاری شود. قالب ها را می توان پس از مدت زمان مشخصی حذف کرد.
بتن باید از هوای بسیار گرم و بسیار سرد محافظت شود. ریختن بتن نباید در دمای کمتر از چهار درجه سانتیگراد و بالاتر از چهل درجه سانتیگراد انجام شود. در هوای خیلی گرم، آب و سنگدانه ها باید قبل از استفاده در فرآیند ساخت بتن خنک شوند.
در هوای خیلی سرد، سنگدانه آب باید قبل از استفاده در فرآیند ساخت بتن گرم شوند می توان از افزودنی فوری نیز استفاده کرد.
بررسی بعد از بتنریزی
پس از ریختن و متراکم شدن بتن، نوبت به انجام آزمایش فشرده سازی نمونه های بتن می رسد. برای بتن معمولی نمونه های مکعبی از بتن موجود در محل کار ساختمانی تهیه می شود.
بتن جامد نیز باید از نظر ابعاد، اشکال و اندازه های صحیح با توجه به ویژگی های طراحی بررسی شود. ظاهر سطح بتن نیز باید بررسی شود.
اندازه ها با اندازه گیری های مختلف تعیین می شود. برای آرماتوربندی باید پوشش بتنی مناسبی وجود داشته باشد و در صورت مشاهده آرماتور در هر قسمت از سازه سریعا اقدامات لازم انجام شود.
مقاومت بتن همواره با آزمایش نمونه های مکعبی یا استوانه ای بیست و هشت روزه تعیین می شود. اگر مقاومت موجود حال حاضر مینیموم معینی باشد، یک یا چند مرحله از مراحلی انجام شود تست بار و اندازه گیری ارتفاع یا فشار ساختار پس از محاسبه مقاومت بتن تعیین می شود شاسی را بپوشانید و استحکام آن را آزمایش کنید. تست های غیر مخرب، مانند التراسونیک سرعت پالس چکش اسمیت این تست ها اغلب برای تشخیص مشابه، یکسان سازه استفاده می شوند. آنالیز شیمیایی بتن سخت
آزمایشهای مهم بررسی کیفیت بتن
انواع مختلفی از آزمایش ها برای آزمایش کیفیت بتن استفاده می شود. آزمایش لغزش به محض خروج ماشین بتن از کارخانه و پس از رسیدن به محل ساخت و ساز تست مقاومت فشاری تست نفوذپذیری یون کلرید تست جذب سطحی آب تست پایه جذب آب سطحی.