تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۲۴۲۷۵۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انقلاب اسلامی باعث شکوفایی نسل جوان شد

  مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان این‌که پیامدهای انقلاب، شکوفایی و رشد نسل جوان و دانش آموزان و اندیشمندان بود، گفت: درست است که امروز با مسائل اقتصادی روبه‌رو هستیم اما امروز در دنیا، جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت بزرگ مدنظر و تعیین کننده است.

کوروش مودت در آیین بزرگداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نواختن زنگ انقلاب که امروز (۱۲ بهمن‌ماه) در دبیرستان حجاب اهواز برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی با حضور همه اقشار رخ داد؛ توده‌ای عظیم از مردم با اندیشه اسلامی و مردم‌سالاری بدون وابستگی به بیگانه انقلاب کردند و نه به شرق و نه به غرب متوصل نشدند.

  وی ادامه داد: امروز دانش‌آموزان ما در عرصه‌های علمی از جمله نانو و در سایر رشته‌ها پیشرفت‌هایی داشته‌اند که برکسی پوشیده نیست. پیامدهای انقلاب، شکوفایی و رشد نسل جوان و دانش‌آموزان و اندیشمندان بود. امروز درست است که با مسائل اقتصادی روبه‌رو هستیم اما در دنیا، جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت بزرگ مدنظر و تعیین‌کننده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: دانش‌آموزان ما در راستای گام دوم انقلاب و سند تحول بنیادین به سمت تربیت تمام ساعتی پیش می‌روند. هم بیاینه گام دوم و هم سند تحول بنیادین، راهبرد اساسی نظام آموزشی هستند.  

مودت افزود: در دهه فجر برنامه‌های متنوعی در فضای مجازی و به صورت حضوری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، امروز (۱۲ بهمن‌ماه) زنگ انقلاب در دبیرستان نمونه دولتی حجاب در ناحیه ۳ اهواز برگزار شد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار