تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
کد خبر: ۲۴۱۸۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دهدز با منفی ۵.۸ درجه دما سردترین شهر خوزستان شد

 مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: دهدز با ۵.۸ درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین شهر استان شد.

 محمد سبزه‌زاری روز جمعه با اشاره به آخرین وضعیت آب و هوای استان اظهار داشت:  طی ۲۴ ساعت گذشته آغاجاری به ۱۷.۱ درجه سانتیگراد و دهدز با دمای منفی ۵.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

وی حداکثر و حداقل دمای اهواز در ۲۴ ساعت گذشته را به ترتیب ۱۶.۲ و ۲.۷ درجه سانتیگراد اعلام کرد و افزود: در بررسی آخرین تصاویر ماهواره‌ای و داده‌های هواشناسی تاثیر توده گرد و خاک عراقی بصورت افزایش آلاینده‌ها و کاهش دید افقی در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی مشاهده می‌شود که انتظار داریم به تدریج با فروکش کردن گردوخاک، وضعیت بهبود یابد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان خاطر نشان کرد : تا اواسط وقت امروز موج بارشی سبب بارش برف و باران و رعد وبرق در مناطق شمال، شمال شرق و شرق خواهد شد.

وی ادامه داد: بارش در ارتفاعات استان عمدتا بهصورت برف است و تا اواخر وقت امروز وزش باد در اغلب نقاط استان متوسط خواهد بود.

سبزه زاری تصریح کرد: بدلیل ریزش هوای سرد تا ۲ روز آینده رخداد دماهای زیر صفر و یخ زدگی سطح زمین بویژه در مناطق شمالی، شرقی و ارتفاعات استان مورد انتظار است همچنین شمال خلیج فارس نیز تا اواخر وقت شنبه مواج پیش بینی می‌شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار