رييس كانون وكلاي خوزستان با بيان اينكه آزمون كانون وكلا 19 آبان ماه همزمان با سراسر كشور در استان برگزار ميشود، گفت: در اين آزمون 2 هزار و 713 داوطلب شركت ميكنند كه امسال نسبت به سال گذشته هم در تعداد داوطلبان و هم در تعداد پذيرفتهشدگان افزايش وجود دارد.
امين درويش اظهار كرد: در آزمون امسال 100 نفر پذيرفته ميشوند كه نسبت به سال گذشته 65 نفر افزايش گزينش وجود دارد.
وي افزود: تعداد وكلاي مورد نياز براي گزينش در آزمون از طريق كميسيوني تعيين ميشود كه امسال با توجه به وضعيت آماري پروندهها و تعداد مراجعان پيشبيني شد كه تعداد بيشتري از طريق آزمون پذيرفته شوند.
درويش با اشاره به اين كه هر استان براساس شرايط و كميسيون سهميه خاصي و مستقلي اعلام ميكند، گفت: در آزمون سال 91 كانون وكلا در كل كشور رشد چشمگيري در جذب و گزينش وجود دارد ولي استان خوزستان نسبت به كل كشور هم افزايش بيشتري داشته است.
رييس كانون وكلاي خوزستان خاطرنشان كرد: كارت ورود به جلسه آزمون تا روز پنجشنبه از طريق سايت سازمان سنجش قابل پرينت است.
وي تصريح كرد: در حال حاضر در قانون براي داوطلبان بومي آزمون كانون وكلا امتيازي در نظر گرفته نشده است كه در اين زمينه بايد كاري تقنيني انجام شود.