تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۵
کد خبر: ۲۴۱۲۰۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پروژه‌های حوزه آب و انرژی دزفول نیازمند توجه ویژه

نماینده مردم دزفول در مجلس: وزارت نیرو باید به پروژه‌های حوزه آب و انرژی و رفع مشکلات ایجاد شده در این شهرستان توجه ویژه‌ای داشته باشد.
 سیداحمد آوایی به دیدار و گفتگو با وزیر نیرو به منظور پیگیری‌های تخصصی پروژه‌های حوزه آب و انرژی اشاره کرد و گفت: در این نشست مشترک از مدیریت نامطلوب ذخایر آب در سال‌های گذشته و به وجود آمدن خسارت‌های جبران ناپذیر برای کشاورزان و دامداران انتقاد و بر تخصیص سهمیه آب این قشر مهم و تاثیر گذار جامعه تاکید شد.پروژه‌های حوزه آب و انرژی دزفول نیازمند توجه ویژه

وی با اشاره به احداث نیروگاه ۹۰۰ مگاواتی در دزفول افزود: ساخت این مجموعه عظیم و حیاتی با مشارکت شرکت‌های مورد تایید این وزارتخانه در دستور کار بود، ولی به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است.

آوایی اظهار داشت: با توجه به اینکه این طرح گره گشای بسیاری از مشکلات و زیر ساخت‌ها خواهد بود، ضروری است این مجموعه به لیست پروژه‌های مورد توافق بین وزارت صمت و نیرو قرار گیرد و همچنین جهت اخذ تسهیلات به صندوق توسعه ملی معرفی شود.

آوایی در ادامه به موضوع تخصیص آب تصفیه خانه این شهرستان اشاره و بیان کرد: با توجه به هدررفت بی رویه منابع آب، مدیریت صحیح آب‌های سطحی و زیر زمینی و ضرورت اجرای اقدامات کارشناسی و مهندسی در این حوزه امری مهم و ضروری محسوب می‌شود.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: محرابیان در پایان این جلسه ضمن صدور دستور‌های لازم خواستار پیگیری تا حصول نتیجه این مطالبات شد.
مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار