تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
کد خبر: ۲۴۰۹۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برخورد قاطع پلیس با عاملان تیراندازی در مراسمات

فرماندهی انتظامی شوشتر جهت ارتقاء آرامش و امنیت شهروندان، برخورد قاطع، جدی و قانونمند خود را در راستای برخورد با عاملان تیراندازی سرلوحه کار خود قرار داده است.
  فرمانده انتظامی شوشتر گفت:در اجرای تدابیر دلسوزانه فرماندهی محترم انتظامی استان خوزستان جهت ارتقاء آرامش و امنیت شهروندان، برخورد قاطع، جدی و قانونمند خود را در راستای برخورد با عاملین تیراندازی سرلوحه کار خود قرار داده است.برخورد قاطع پلیس با عاملان تیراندازی در مراسمات


سرهنگ بیگدلی افزود: در بازه زمانی ۴۸ ساعت گذشته با توجه به انجام اقدامات کنترلی، اخذ تعهد و توجیه صاحب مراسم، متاسفانه شاهد تیراندازی در مراسم بودیم که سریعا و قاطعانه طی هماهنگی قضایی، صاحب مراسم دستگیر و در حال حاضر تحت نظر می‌باشد.

فرمانده انتظامی شوشتر در پیامی از بزرگان، معتمدین، اقوام، شیوخ، شورا‌های اسلامی و جوانان خواست تا برای جلوگیری از رسم غلط تیراندازی در مراسمات با پلیس همکاری کنند.
مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار