تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۲۴۰۳۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سارق مسلح تحت تعقیب در دزفول به دام افتاد

  فرمانده انتظامی دزفول گفت: سارق تحت تعقیبی که در استان‌های اصفهان، لرستان، مرکزی و خوزستان سرقت های مسلحانه زیادی مرتکب شده بود با ضرب گلوله پلیس دزفول مجروح و دستگیر شد.

 سرهنگ روح اله گراوندی روز دوشنبه افزود: پس از کسب  احکام قضایی از چهار استان کشور در خصوص تحت تعقیب بودن یک سارق مسلح و شرور سابقه دار موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود:کاراگاهان پلیس آگاهی باکمک ماموران یگان امداد شهرستان دزفول با انجام کار اطلاعاتی مخفیگاه وی را شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی دزفول افزود: سارق با مشاهده ماموران اقدام به فرار کرد که با شلیک ماموران مجروح و پس از دستگیری به بیمارستان منتقل شد.
سرهنگ گراوندی افزود:در بازرسی اولیه از متهم ۲ تیغه خشاب اسلحه کلاشینکف و مهمات کشف شد.
فرمانده انتظامی دزفول بیان داشت: متهم به دلیل سرقت های مسلحانه متعدد و شرارت تحت تعقیب مراجع قضایی و پلیس آگاهی استان های اصفهان،لرستان،مرکزی و خوزستان بود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار