تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۲۳۹۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شکست حصرسوسنگرد نقطه‌عطف دفاع مقدس

معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: ستاد بزرگداشت هفته شکست حصر سوسنگرد از بیست و ششم آبان‌ ماه جاری به مدت یک هفته برنامه‌های مختلفی را برگزار خواهد کرد.



سردار داود غیاثی‌راد، معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس  با بیان این مطلب که عملیات شکست حصر سوسنگرد بحث بسیار مهمی است، توضیح داد: در این عملیات رهبر معظم انقلاب نقش بسیار حساس و تاثیرگذاری برعهده داشتند. اگر حصر سوسنگرد شکسته نمی‌شد دشمن به اهواز می‌رسید در این صورت سرنوشت جنگ طور دیگری رقم می‌خورد.
وی ادامه داد: در همین راستا ستاد سی و دومین سالگرد حماسه سوسنگرد از بیست و ششم آبان‌ ماه جاری به مدت یک هفته برنامه‌های مختلفی برگزار خواهد کرد و هر یک از سازمان‌ها لشکری و کشوری از قبیل ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران،‌ جهاد سازندگی، ناجا، وزارت دفاع، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم و تحقیقات نیز برنامه‌هایشان را اعلام کرده‌اند و سردار سرلشگر بسیجی دکتر فیروزآبادی این برنامه‌ها را تائید کردند و به عنوان دستورالعمل بزرگداشت هفته شکست حصر سوسنگرد به تمام سازمان‌ها، شخصیت‌های کشوری و لشگری ابلاغ کرده‌اند.
سردار غیاثی‌راد افزود: علاوه بر این نهادها گروهای مردمی مانند بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت جبهه سوسنگرد هر یک به نحوی برنامه‌های برای بزرگداشت شکست حصر سوسنگرد خواهند داشت. همچنین استان‌ها نیز برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته‌اند تا به تبیین نقش استان‌ها در حصر سوسنگرد و شهدای هر یک از استان‌ها در این عملیات بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: شهید «سبحانی» نیز به عنوان سرباز نمونه ملی در ناجا معرفی شده است که در هفته بزرگداشت شکست حصر سوسنگرد از خانواده او تقدیر خواهد شد. همچنین سردار «بیرقی» نیز که از فرماندهان استان آذربایجان‌شرقی توسط بنیاد و حفظ آثار این استان تقدیر خواهد شد. از فرماندهان دانشجو نیز خانواده سرلشگر شهید «مهدی ضرغامی» که از شهرستان خمین در عملیات شکست حصر سوسنگرد حضور داشته‌اند تقدیر خواهد شد.
سردار غیاثی راد ادامه داد: در عملیات شکست حصر سوسنگرد نیز اگر چه رزمندگان زیادی شرکت نداشته‌اند اما این عملیات در نقطه پرگار حساس جنگ قرار داشت. به تعبیری عملیات شکست حصر سوسنگرد نقطه‌ی عطف دفاع مقدس محسوب می‌شود؛ چرا که در آن زمان مقام معظم رهبری نماینده امام در شورای عالی دفاع بودند همچنین رزمندگانی که در سوسنگرد حضور داشتند در بین خود پیمان شهادت بسته بودند به این معنی که با اهدای جانمان اجازه نمی‌دهیم عراق به شهر سوسنگرد دست پیدا کند.
وی توضیح داد: اگر هر گروه فعال در حوزه‌ی دفاع مقدس بخش‌های مختلفی از فرهنگ دفاع مقدس را استخراج کنند، در جامعه بسیار تاثیرگذار خواهد بود؛ به عنوان مثال فرهنگ اقتصاد جنگ تحمیلی، خانواده و جنگ تحمیلی، مسائل مهندسی در هشت سال دفاع مقدس می‌توانند هر یک از حوزه‌های فعالیت رسانه‌ها باشند، پرداختن به زندگی‌نامه و سیره شهدا تنها بخش کوچکی از فعالیت‌های رسانه‌ها در دفاع مقدس است.
وی تاکید کرد: اگر فرهنگ مقاومت هشت سال دفاع مقدس را با اقتصاد و مقاومتی تلفیق کنیم قطعا برکات آن را در آینده خواهیم دید. همچنین با برنامه‌ریزی به موقع می‌توانیم تهاجم فرهنگی و اقتصادی دشمن را خنثی کنیم.
معاون روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ و آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس درباره جایگاه هشت سال دفاع مقدس در رسانه‌ها نیز بیان کرد: فرهنگ دفاع مقدس با فرهنگی ناب و غیرقابل کهنه شدن است. از آنجایی که جنگ تحمیلی یک گنج است رسانه‌ها بهترین وسیله برای استخراج این گنج خواهند بود. چرا که مجموعه فعالیت آنها بسیار وسیع است.
سردار غیاثی‌راد خاطرنشان کرد: چون این فرهنگ برای بعضی‌ها ایجاد زحمت می‌کند و برخی‌ها نیز دوست دارند برایشان‌ آماده و حاضر باشد، در رابطه با دفاع مقدس هیچ فعالیتی انجام نمی‌دهند. اگر آنها این آماده‌خواهی را کنار بگذارند و کمی در این راستا تلاش و کوشش کنند، بسیار خوب است چرا که نسل‌های آینده و نسل سوم ما نیز با آن آشنا خواهند شد.
وی در بخش دیگر سخنانش با تشکر از ایسنا به دلیل پوشش اخبار مربوط به دفاع مقدس خاطرنشان کرد: سرویس فرهنگ حماسه ایسنا در هفته دفاع مقدس و دیگر مناسبت‌ها با پوشش بسیار خوب برنامه‌ها و ارسال خبرهای تولیدی، کارنامه قابل قبولی از خود ارائه کرده است. انشاءالله در هفته بزرگداشت شکست حصر سوسنگرد نیز نقش خودش را به خوبی در رابطه این عملیات ایفا کنند. 
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار