تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۶
کد خبر: ۲۳۸۰۷۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برخی نقاط خوزستان مه آلود می‌شود

 مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: تا اوایل هفته آینده در مناطق ساحلی و مرکزی استان، پدیده مه پیش‌بینی می‌شود.

 محمد سبزه زاری بیان کرد: تا اواسط وقت فردا جمعه، افزایش ابر و بارش‌ پراکنده و ضعیف در ارتفاعات استان دور از انتظار نیست و سپس تا اواسط هفته آینده جوی نسبتا پایدار بر روی خوزستان حاکم خواهد بود.

 وی افزود: همچنین تا اواسط هفته آینده روند کاهش ۲ تا چهار درجه ای دما قابل انتظار است و از فردا تا روز دوشنبه شمال خلیج فارس مواج است.

سبزه زاری ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته اهواز با ۲۸ و  ایذه با ۴.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۲۸ و حداقل ۱۰.۹ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

اوایل آذر بیشترین میزان بارش سال زراعی جاری در ایستگاه‌های هواشناسی و باران سنجی خوزستان در هفت شهیدان مسجدسلیمان با ۱۰۵ میلیمتر و شوشتر با ۸۳.۲ میلیمتر ثبت شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار