تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱
کد خبر: ۲۳۶۲۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۳۵ سری جهیزیه به نوعروسان کمیته امداد اروندکنار اهدا شد

رییس کمیته امداد امام خمینی ره  اروندکنار گفت:۳۵ سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش در این شهر اهدا شد.

مهدی پورعباسی اظهار داشت این جهیزیه‌ها به ارزش ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل کمک‌های این نهاد و خیران تهیه و به نوعروسان زیر پوشش اهدا شد.

وی با بیان اینکه تمام وسایل اهدایی ساخت ایران است  افزود: هر سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، تخت‌خواب، میزآرایشی، روتختی، خوش خواب، فرش موکت به اندازه اتاق نوعروس است.

پورعباسی با تاکید بر ادامه روند اهدای جهیزیه به زوجین مددجو در طول سال گفت: تمام تلاش این نهاد این است با تامین اقلام اولیه زندگی،  بتواند شرایط را برای شروع یک زندگی ساده تسهیل کند.

وی  گفت: به مناسب آغاز سال تحصیلی نیز ۵۰۰ بسته نوشت افزار دانش آموزی و ۳۰ بسته نوشت افزار دانشجویی به مددجویان زیرپوشش این کمیته در اروندکنار آبادان اهدا شد.

اروندکنار در ۴۵ کیلومتری جنوب غرب آبادان قرار دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار