تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۰
کد خبر: ۲۳۶۲۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
اکسن هراسی چالشی برای مهار کرونا

۶۰ درصد خوزستان در وضعیت مطلوب سلامت کرونایی

واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی راهکار‌هایی موثر برای پیشگیری از فراگیری موج جدید ابتلا به کرونا در خوزستان است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خوزستان در گفتگو با خبر شبانگاهی آبادان افزود: در حالی که هم اکنون افزون بر۶۰ درصد استان در وضعیت کم خطر قرار دارد، اما این وضعیت پایدار نیست چرا که احتمال می‌رود موج اخیری که در دنیا شروع شده خوزستان را هم در بر بگیرد.

دکتر محمد علوی تاکید کرد: در حال حاضر مهمترین اقدام، پیشگیری از بروز موج جدید کرونا است و این کار میسر نیست جز با واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی.

وی یادآور شد: درست است که با فراوان شدن واکسن، خوزستان در وضعیت مناسب‌تری قرار گرفت، اما در حال حاضر استان ما در زمینه تزریق واکسن ۸ تا ۱۰ درصد از متوسط کشوری پایین‌تر است. افزایش پوشش واکسیناسیون
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خوزستان عادی انگاری در درصد زیادی از آحاد جامعه را علت عمده مقاومت با واکسن دانست.

علوی واکسن هراسی، واکسن گریزی، تنوع فرهنگی، سواد سلامت ناکافی، باور‌های غلط، بی‌اعتقادی ساده انگاری و شایعات و باور‌های غلط و تبلیغات غلط فضای مجازی از سوی کسانی است که سلامت آسایش مردم را برنمی‌تابند را از علل این مشکل برشمرد.


وی این را هم گفت: که اگر بخواهیم با مو‌ج جدید بیماری مقابله کنیم حتماً باید کسانی که واکسن نزده اند واکسن بزنند و شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند چرا که رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سطح استان به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار