تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۲۳۶۰۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیشگیری از وقوع آنفلوآنزای پرندگان در شادگان انجام شود

 سرپرست فرمانداری شادگان بر لزوم منع شکار پرندگان غیرمجاز برای کنترل و مهار آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در این شهرستان تأکید کرد.

 امید صبری پور صبح امروز دوشنبه در جلسه ستاد آنفولانزای فوق حاد پرندگان شهرستان شادگان اظهار کرد: با توجه به اینکه اکنون فصل شکار است برای پیشگیری از شیوع و گسترش بیماری آنفلوآنزای پرندگان بهتر است که محیط زیست ممنوعیت صید و شکار غیرمجاز پرندگان را اعلام کند.

وی با بیان اینکه پرندگان مهاجر ناقل ویروس آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان هستند، افزود: این ویروس به‌طور مرتب در حال چرخش بوده و تهدیدی برای اقتصاد و بهداشت عمومی جامعه به شمار می‌رود.

سرپرست فرمانداری شادگان ادامه داد: تنها راه مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، کنترل راه‌های انتقال آن است و همه دستگاه‌های شهرستان شادگان باید در این زمینه همکاری داشته باشند.

وی تأکید کرد: تشکیل گشت مشترک از نیروهای محیط زیست و دامپزشکی برای پایش و نظارت بر دامداری‌ها، مرغداری‌ها و تالاب بین‌المللی باید انجام شود.

صبری پور گفت: از آنجایی که خطر بیماری در روستاها بیشتر است؛ لذا برگزاری کلاس آموزشی برای دامداران، بهورزان، بهیاران و شورای اسلامی در روستاها توسط دامپزشکی ضروری است.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار