تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
کد خبر: ۲۳۴۷۵۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خوزستان در دومین ماه پاییز بارانی شد

 مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: نخستین سامانه بارشی در پاییز امسال مناطقی از استان خوزستان را فرا گرفت.

محمد سبزه زاری شنبه اظهار داشت: بیشترین میزان بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در این استان در گتوند به میزان ۵.۳ میلیمتر ثبت شد. 

وی افزود:در این مدت میزان بارندگی در صفی آباد دزفول ۴.۱، لالی ۲.۲ ، شوش ۱.۸، حسینیه اندیمشک ۰.۷ و بستان ۰.۲ میلیمتر گزارش شده است.

به گفته وی سامانه بارشی  و بالا بودن ضریب ناپایداری تا اوایل روز یکشنبه  سبب بارش همراه با رعد و برق در مناطق شمالی ، غربی و شرقی و به صورت پراکنده در بقیه مناطق استان خوزستان می شود.

سبزه زاری افزود:همچنین وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه ای همراه با گرد و خاک محلی به ویژه در مناطق غربی ، جنوبی و مرکزی خوزستان پیش بینی می شود. 

اوج فعالیت سامانه بارشی در خوزستان از عصر امروز تا اوایل روز یکشنبه است.

اداره کل هواشناسی خوزستان چهارم آبان، در اطلاعیه‌ای نسبت به ورود نخستین سامانه بارشی پاییزی از پنجشنبه به این هشدار سطح زرد صادر کرده بود.


مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار