تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۲۳۴۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آبگرفتگی معابر آبادان پیشگیری شود

فرماندار ویژه آبادان با اظهار گلایه‌مندی از عملکرد برخی دستگاه‌های شهرستان گفت: دستگاه‌ های اجرایی آبادان باید آبگرفتگی معابر را برای بارش‌های بعدی پیشگیری کنند.

بهرام ایلخاص‌زاده با اشاره به آبگرفتگی‌های نخستین باران پاییزی در این منطقه اظهار کرد: دو روز گذشته شاهد بارش باران بسیار خوبی در شهرستان بودیم اما در این راستا با مشکلاتی نیز مواجه شدیم.

وی افزود: بسیاری از مناطق شهرستان نظیر منطقه ذوالفقاری با مشکل آبگرفتگی مواجه شده که همین امر تردد شهروندان را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرد.

فرماندار ویژه آبادان خاطرنشان کرد: با تدابیری که دستگاه‌های اجرایی شهرستان در راستای پیشگیری از آبگرفتگی معابر و خیابان‌های سطح شهرستان اتخاذ کرده بودند نباید مشکلی در این زمینه ایجاد می‌شد.

وی اضافه کرد: از دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود که به گزارشاتی که در جلسات داده می‌شود جامه عمل پوشانده و به تعهدات خود نسبت به شهر و شهروندان عمل کنند.

ایلخاص‌زاده خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها باید با ارائه گزارشات مستند به وظایف خود عمل کنند و به رفع مشکلات پیش‌روی شهروندان بپردازند.

وی با انتقال و اظهار گلایه‌مندی از عملکرد برخی دستگاه‌های شهرستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمهیداتی در راستای رفع مشکلات آبگرفتگی برای بارش‌های بعدی اندیشیده شده که امیدواریم با حمایت بیش از پیش مدیران و مسئولان شهری محقق شود.

فرماندار ویژه آبادان ادامه داد: از همشهریان بابت مشکل پیش آمده عذرخواهی می‌کنیم و در این زمینه راهکاری جدی را پیش‌رو گرفته و انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه مشکل آبگرفتگی در شأن مردم این منطقه نیست، افزود: نباید با کوچکترین بارش باران مردم آبادان در زحمت قرار گیرند و این موضوع باید به‌زودی ریشه‌یابی ‌شود.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار