تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴
کد خبر: ۲۳۲۶۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برپایی سه موکب از دزفول در مرز شلمچه

  مسوول ستاد عتبات عالیات شهرستان دزفول گفت:سه موکب ستاد عتبات عالیات این شهرستان با استقرار در مرز شلمچه به زائران حسینی خدمات ارایه می کنند.

غلامعلی نوری افزود:۳۰ نفر خادم با امکانات پخت غذا در موکب های دزفول مستقر شده و در حال خدمت رسانی به زائران بازگشته از سفر کربلا هستند.

وی با بیان اینکه از امروز پخت و توزیع غذای گرم در این موکب ها آغاز شده گفت: این موکب ها بنا به درخواست ستاد عتبات استان خوزستان از محل مصلای دزفول عازم شلمچه شدند.

نوری گفت: خدمات رسانی این موکب ها تا بازگشت زائران اربعین حسینی ادامه دارد.

وی اظهار داشت:موکب های دزفول علاوه بر ایام اربعین در دیگر زمینه ها در راستای خدمت رسانی وارد عمل شده اند و اخیرا  با کمک های اهدایی ۲ موکب دزفول،  چهار زندانی جرائم غیرعمد آزاد شدند .
 مسوول ستاد عتبات عالیات شهرستان دزفول گفت: تهیه ۲۰۰ میلیون ریال سبد غذایی ویژه زندانیان،  اهدای ۱۵۰ میلیون ریال برای تهیه تبلت ویژه دانش آموزان بی سرپرست و راه اندازی سه موکب در مجاورت بقعه رودبند به یاد موکب های چذابه از دیگر اقدامات انجام شده از سوی ستاد عتبات عالیات دزفول می باشد.

یک هزار و ۵۰۰موکب در خوزستان فعال هستند.موکب های اربعین در سال های اخیر منشاء خدمات زیادی در زمینه ارتقای بهداشت عمومی و مبارزه با کرونا ، حمایت از کادر درمانی ، کمک به آسیب دیدگان ناشی از زلزله و سیل و مشارکت در کمک های مومنانه داشته‌اند.
موکب های اربعین از سال ۱۳۹۲ به صورت خودجوش و با حمایت های مردمی در استان خوزستان راه اندازی شده‌اند و هم اکنون به نقطه اتکایی برای ورود به بحران ها و خدمت رسانی عمومی در مناطق مختلف کشور تبدیل شده‌اند.

مرز شلمچه در فاصله ۱۵ کیلومتری خرمشهر و ۲۰ کیلومتری بصره عراق قرار دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار