تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴
کد خبر: ۲۳۰۹۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رعایت قوانین ویژه همه گیری کرونا از سوی اصناف

رئیس مرکز بهداشت گفت: متصدیان اصنافی که تست کرونای آن‌ها مثبت شده قوانین ویژه همه گیری کرونا را رعایت کنند.
  شفیعی نیا رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: با متصدیان مشاغلی کرونا مثبتی که قرنطینه خانگی را نقض می‌کنند و سلامتی و جان مردم را به خطر می‌اندازند، برخورد قانونی می‌شود.

او افزود: در روز‌های گذشته مواردی از حضور متصدیان اصناف که تست کرونای آن‌ها مثبت شده در محل کسب و کار خود مشاهده شده است که این رفتار بسیار خطرناک بوده و به گسترش بیماری کرونا در جامعه دامن می‌زند.

شفیعی نیا بیان داشت: بازرسان بهداشت محیط در دو شیفت صبح و عصر بر فعالیت اصناف نظارت دارند و متخلفین را پس از شناسایی به مقام‌های قضایی معرفی می‌نمایند.

رئیس مرکز بهداشت دزفول ادامه داد: متصدیان اصناف و مشاغل در این شرایط حاد کرونایی جهت حفظ سلامت افراد جامعه ضمن رعایت اصول بهداشتی، چنانچه تست کرونای آن‌ها مثبت شد، حداقل دو هفته شرایط قرنطینه خانگی را رعایت کنند.

مرجع / باشگاه خبرنگاران
captcha
آخرین اخبار