محمد محسنات اظهار داشت: در پی اطلاع از سرقت از یک واحد طلا فروشی در خیابان حضرت ولیعصر (عج) ماموران انتظامی در محل حضور یافتند.
وی افزود: پس از بررسی صحنه جرم و شناسایی، ماموران پی بردند که دو سارق با حضور در یک طلافروشی دست به سرقت زده و پس از ارتکاب جرم متواری شده است.
محسنات ادامه داد: پس از انجام بررسی، سارقان مسلح کمتر از دو ساعت در مخفیگاه خود توسط ماموران انتظامی رامهرمز در دام قانون گرفتار شد، این سارقان مسلح دو مرد 25 و 50 ساله هستند و هیچگونه نسبت فامیلی و خانوادگی با هم ندارند.
محسنات به ارزش ریالی اموال سرقت شده طلافروشی اشاره کرد و افزود: در سرقت مسلحانه از طلافروشی خیابان ولیعصر (عج) رامهرمز بیش از یک میلیارد ریال طلا سرقت شده بود که همه طلاهای سرقت شده از منزل یکی از سارقان کشف شد.
وی در پایان گفت: متهمان پس از انجام کارهای پلیسی به مقامات قضایی تحویل داده شدند.