تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
کد خبر: ۲۳۰۰۵۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزایش قیمت در بازار بی‌رونق طلا

  رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر اهواز گفت: افزایش اخیر قیمت طلا به دلیل افزایش نرخ اونس جهانی طلا و قیمت دلار بوده است.

عبدالرحمن ذهبی‌زاده  در خصوص وضعیت بازار طلا و قیمت آن اظهار کرد: بازار طلا در وضعیت مناسبی قرار نداشته و میزان خرید و فروش، رونق آنچنانی ندارد.

وی افزود: طلافروشان به دلیل کساد بودن بازار طلا، دیرتر به محل کار خود می‌روند و زودتر از وقت کاری، واحد صنفی خود را تعطیل می‌کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان طلا، جواهر و نقره‌فروشان اهواز با اشاره به افزایش قیمت طلا، گفت: افزایش اخیر قیمت طلا به دلیل افزایش نرخ اونس جهانی طلا و قیمت دلار بوده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۱۷۰ هزار تومان و تمام سکه نیز به حدود ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی در خصوص پرداخت مالیات ایام تعطیل کرونایی افزود: از سال ۹۹ تاکنون با تعطیلات عدیده‌ای مواجه بوده‌ایم و متاسفانه مسئولان به فکر موضوع مالیات هیچ کس نیستند در حالی که برای پرداخت مالیات، به درآمد نیاز است.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار