همايش بينالمللي "مهر مقاومت" امروز با حضور مهماناني از كشور لبنان و مسئولان استاني و كشوري، به مناسبت سالگرد سفر رئيس جمهور كشورمان به لبنان در دانشگاه آزاد اسلامي دزفول در حال برگزاري است.
در اين همايش كه با حضور مسئول دفتر جنبش امل لبنان در تهران، سخنگوي دفتر حزبالله لبنان در ايران، مديركل دفتر رسانههاي نهاد رياست جمهوري، شهردار شهر صور لبنان، نماينده وزارت امور خارجه و استاندار خوزستان و جمعي از مسئولان استاني در حال برگزاري است، پيام حورا صدر، خواهر امام موسي صدر و همچنين پيام سفير لبنان قرائت شد.
در بخش نخست و پس از سخنراني دبير همايش، امام جمعه شهرستان دزفول و نماينده مردم شهرستان دزفول در مجلس شوراي اسلامي، فرستاده ويژه سفير لبنان پيام سفير به اين همايش را قرائت كرد.
همچنين "عادل عون"، مسئول دفتر جنبش امل در تهران و نماينده تامالاختيار رئيس مجلس لبنان كه از همرزمان شهيد چمران بوده است، به ايعاد سفر رئيس جمهور كشورمان به لبنان و استقبال مردم اين كشور اشاره كرد و گفت: علت استقبال مردم لبنان از حضور رئيس جمهور ايران، به رابطه تاريخي و نزديك بودن دلهاي اين دو ملت به دليل داشتن ريشههاي مشترك در بسياري از موارد است.
جواد احمدي، سخنگوي دفتر حزبالله لبنان در تهران نيز در اين همايش حضور يافت و در بخشي از سخنان خود اظهار كرد: قصه مقاومت نقطه اشتراكي است كه در هر كشوري با اعتقادات اسلامي، وجود دارد.
در ادامه اين همايش وحيد شاكري، مديركل دفتر رسانههاي نهاد رياست جمهوري به سخنراني پرداخت و از مسئولان شهر دزفول به دليل برپايي اين همايش در پايتخت مقاومت ايران تشكر كرد.
در پايان اين همايش نيز از سيد احمد آوايي، نماينده پيشين مردم دزفول در مجلس شوراي اسلامي، به واسطه عضويت در شوراي فرماندهي حزبالله لبنان، به عنوان نماد يك سرباز مقاوم براي ايران و لبنان تقدير شد.
به گزارش ايسناي خوزستان، علاوه بر رسانههاي ديداري و شنيداري داخلي، تعدادي از خبرنگاران شبكههاي جهاني پرس.تي.وي، المنار، العالم، الكوثر و الفرات عراق نيز در محل برگزاري حضور دارند و اين همايش را پوشش ميدهند.